1

For some reason, I am unable to edit this post. There is an (obvious) typo in the beginning of it, but when I try to edit in the "Hello," nothing happens.

Not sure if this is a bug or an unexplainable fluke that will be better in a few minutes.

UPDATE:

I am not even kidding; this is super strange. I can edit ANYTHING else into the post, but when I try to add the phrase "Hello, and welcome to Chess.SE!" at the beginning of my answer (the question is from a new user), the "Hello," part will not save, and it only says "and welcome to Chess.SE!"

I'm kind of freaking out right now trying to get this to work.

| |
  • 2
    Why is this question getting downvotes? The community on this site bugs me....Upvoted. – Jossie Calderon May 8 '19 at 4:14
3

Salutations such as "Hello", "Hi", etc. in the beginning of the post is automatically stripped by the system.

This is explained more on Should 'Hi', 'thanks', taglines, and salutations be removed from posts?

We now automatically remove salutations from posts as they are entered.

I got really tired of performing this edit over and over, so anything matching the form of …

some RegEx patterns

… is removed automagically at the time of submission to the server.

| |
3

I believe that's a standard check in the editor. The network wide policy is that hello, welcome, and similar words and phrases shouldn't be part of an answer, although I couldn't find a meta post to verify that.

| |
  • Huh, thanks. I figured it would be OK since he was a new user. – Brandon_J May 7 '19 at 22:40

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .